top of page
Logo_relaxation & coaching.png

Ontspanning & Coaching

 

Ieder mens heeft een eigen verhaal, jong of oud, ieder is een uniek persoon. En ook in de coaching is iedere sessie een unieke sessie. Met allen één doel; jouw gestelde doel te behalen en elke keer de beste versie van jezelf te creëren.

Na een eerste intake, waarin we samen op zoek gaan naar jouw doel (bijvoorbeeld ontspanning, voeding, leefstijl) wordt er gekeken wat de beste coaching is voor jou.

Een ontspanningscoaching kan bestaan uit alleen een coachingsgesprek, of gecombineerd worden met een massage, ademhaleningstechnieken en/of meditatie.

voedingscoaching bestaat meestal uit meerdere gesprekken om het beste voedingsplan voor jou te ontwikkelen en je te coachen naar een gezond eetpatroon wat voor jou werkt.

Met verschillende tools, een veilige plek om jezelf te zijn en een open communicatie werken we aan de beste versie van jezelf op weg naar het door jou gestelde doel.

Meer weten over deze sessies? of een individuele sessie boeken, stuur een e-mail naar:  info@relaxationandcoaching.nl

Naast individuele coaching sessies, worden er in het voorjaar van 2022 ook workshops gegeven omtrent ontspanning, voeding en leefstijl. Zodra de data bekend zijn, worden deze vermeld onderaan deze pagina.

bottom of page