top of page
Logo_relaxation & creation.png

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapmassage

Rustgevende, ontspannende massage speciaal gericht op de behoefte en ondersteuning van zwangere vrouwen met veel aandacht voor moeder en kind.

Op een zachte maar effectieve manier helpt de zwangerschapsmassage de bloedsomloop te stimuleren waardoor spanning in spieren verdwijnt. De zwangere vrouw voelt zich prettiger in een lichaam dat zo aan veranderingen onderhevig is en kan meer genieten van al het moois dat er ontstaat.

 

Deze massage duurt 15 tot 20 minuten en is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen.

 

Deze massage is geen drukpunt massage omdat dit de energetische balans tussen moeder en kind kan verstoren.

 

Vloeiende dynamische massage door middel van strijkingen, knedingen en rekkingen die gemakkelijk over de kleding heen gegeven kan worden. Gericht op de probleempunten die zwangere vrouwen kunnen ervaren.

 

 

Tijdens de zwangerschap is deze massage erg prettig maar ook zeker in de periode daarna.

 

 

Deze massage is ook goed toe te passen bij mensen waar een drukpunt massage niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan onze ouderen of mensen die nog zwak zijn na een ziekte.

 

voor alle behandelingen geldt dat het geen vervanging is voor een bezoek aan een arts of medisch specialist, bij ziekte en lichamelijke klachten dient u altijd contact op te nemen met uw (huis)arts of medisch specialist.

bottom of page