top of page
Logo_relaxation & creation.png

Massage bij kanker

zachte aanraking met aandacht
voor ontspanning van het lichaam
ter ondersteuning van het herstel

Wanneer u de diagnose krijgt, verandert uw hele wereld. De ongemakken, opname in het ziekenhuis en intensieve behandeling zijn vaak een spannende en vermoeiende periode. Ontspanning is lastig en u raakt vaak het contact met het lichaam kwijt.

 

Door een zachte massage met compassievolle persoonlijke aandacht aangepast op wat er mogelijk is voor u, kunt u even ontspannen, totaal uzelf zijn in een prettige liefdevolle ambiance waar niets moet en alles mag zijn. 

 

Een consult massage bij kanker bestaat uit een uitgebreide intake & anamnese, waarna een op u aangepaste massage wordt gegeven. Er is veel aandacht voor comfort, rust en aanraking met compassie. Na de massage is er ruim de tijd om nog even in alle rust na te genieten van de diepe ontspanning, waar alles mag zijn; stilte, ontlading, berusting of een gesprek. Uw wens en behoefte staat hierin voorop.

Massage bij kanker heeft als doel een zachte ontspanning. De massage ondersteunt het herstel van het lichaam tijdens en na het ziekteproces bij zowel curatieve als palliatieve zorg bij kanker. 
Deze massage werkt op het parasympatisch zenuwstelsel, wat een diepe ontspanning geeft en kan symptomen als pijn, slaapproblemen, angst en depressie verminderen.


 

bottom of page