top of page
Logo_relaxation & creation.png

Reiki

een andere naam voor Universele Levenskracht, is een vorm van werken met universele energie. In deze vorm wordt de energie doorgegeven via de handen.

Reiki behandeling

Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht.

 

Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen.

 

 

Doordat het lichaam lekker in z’n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als het emotionele lichaam zich goed voelt dan zal het lijfelijke lichaam dat ook doen. En zo werkt het lichaam weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering in uzelf en bij alles wat u doet. En dit heeft zijn uitwerking op uw hele omgeving.

 

 

Een Reikibehandeling geeft een lekker gevoel, alsof u geniet van de zon, een lekker briesje, de samengebalde energie van golven, bergen en vele andere natuurverschijnselen die indruk op ons maken.

 

 

 

 

 

voor alle behandelingen geldt dat het geen vervanging is voor een bezoek aan een arts of medisch specialist, bij ziekte en lichamelijke klachten dient u altijd contact op te nemen met uw (huis)arts of medisch specialist.

bottom of page