top of page

Babymassage

een natuurlijke manier om met elkaar te ommuniceren.

Shantala Babymassage

In veel culturen hoort het tot de dagelijkse verzorging van de baby.

Door uw baby regelmatig te masseren verbetert de spijsvertering, uw baby slaapt gelijkmatiger en krijgt een groter besef van geborgenheid.

 

De basis van de Shantala babymassage is de kunst van het aanraken. Aangeraakt worden is een basisbehoefte voor ieder mens, het geeft een gevoel van acceptatie, geborgenheid en veiligheid en is daardoor van wezenlijk belang voor de emotionele en sociale ontwikkeling van de baby.

 

 

De Franse arts Frederic Leboyer, ook bekend van de eerste onderwaterbevalling, heeft ruim 20 jaar geleden deze massagetechniek naar het Westen gehaald. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat baby’s die regelmatig gemasseerd worden, zich lichamelijk, geestelijk en emotioneel evenwichtiger ontwikkelen.

 

Daarnaast kunnen ‘huilbaby’s’ en kinderen met gezondheidsproblemen veel baat hebben bij deze heerlijke, uit India afkomstige ritmische ontspannings-massage.

 

 

 

CURSUS SHANTALA BABY MASSAGE

 

Babymassage is een leuke en gezellige manier om intens contact te krijgen met uw baby en de mooie band tussen ouder en kind te versterken.

 

De Shantala Babymassage privé cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 1,5 uur en is geschikt voor ouders met baby’s van 6 weken tot 9 maanden.

 

Voor de cursus heeft u nodig:

Twee badhanddoeken, een luierdoek (hydrofiel luier), verschoning voor de baby, flesje voeding en/of drinken, plus een reservebroek voor uzelf.

 

aanmelden kan via : capilitan1973 @ outlook.com

 

Data en tijden gaan in overleg en worden aangepast aan het ritme van de baby.

 

 

Heeft u meerdere vriendinnen met een baby en wilt u de cursus samen in de huiselijke sfeer bij jullie thuis doen, is dat uiteraard ook mogelijk.

 

 

 

 

Logo_relaxation & creation.png
bottom of page